Vælg den rette revisor, når du skal bruge hjælp til finanserne

Er du netop startet som selvstændig, måske endda som innovativ iværksætter med eget firma? Så er det en god idé at få kontakt til en dygtig revisor.

Hvad laver en revisor?

Generelt set har en revisor til opgave at rådgive større eller mindre virksomheder omkring økonomi og regnskab. Samtidig er det blandt revisorens fremmeste opgaver at forestå revision af regnskabet i forbindelse med den årlige opgørelse, og påføre årsregnskabet det der kaldes en revisor påtegning. En sådan er obligatorisk for virksomheder over en vis størrelse – så du har som minimum brug for en revisor til at varetage dette stykke arbejde.

Der ud over kan en revisor forestå rådgivning angående økonomiske og finansielle dispositioner samt omkring skattemæssige forhold. En revisor vil altid være up to date med de seneste love og regler omkring moms og skat, her under fradrags regulativer og lignende.

Derfor vil din revisor være den perfekte sparring partner når det handler om din virksomheds opbygning ud fra et økonomisk perspektiv. Det kan for eksempel være at du er bedre tjent med en anden type virksomhed end den eksisterende, eller at du skal oprette et holding selskab. Og her kan revisoren også hjælpe.

En revisor er kompetent til at rådgive i forhold til eksempelvis konsolidering, fusionering, overdragelse i forbindelse med generations skifte samt virksomheds ekspansion. En dygtig revisor vil altid sørge for at den nødvendige dokumentation bliver tilvejebragt og at du således er legitim i dine handlinger. Din virksomhed er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos en kompetent revisor.

Hvor finder jeg en dygtig revisor i Viborg?

Har din virksomhed residens i Viborg eller omegn kan du med fordel vælge Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S som din revisor. Hos Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S kan du, foruden hjælp til revision, også få assistance til opgaver inden for daglig bogføring. Læs mere på https://www.lars-olsen.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *