Sønderborgegnens ældste vognmandsfirma, Keldorf Transport, der har eksisteret siden 1886, træder troligt til, når folk i lokalområdet har brug for hjælp i forbindelse med bl.a. flytning af stykgods og maskiner.

Alsidigt transportfirma
Keldorf Transport har stor erfaring når det gælder flytning af stykgods. Firmaet har fragtbiler til formålet, og har mulighed for at fragte op til 34 paller. Med en læssehøjde på 2.63 m. samt presenning, er du som kunde godt dækket ind når din flytning skal gennemføres.

Derudover kan du hos Keldorf Transport leje en gaffeltruck. Firmaet har gaffeltrucks op til 6 tons, med en løftehøjde på 3,30 m., der kan lejes med eller uden fører. Der er desuden mulighed for at leje gaffeltrucken med forlængergaffel og/ eller kranarm.

Keldorf Transport flytter også tungere gods, som f.eks. køretøjer og maskiner. Maskinerne bliver læsset, transporteret og aflæsset. Du vil møde erfarne og professionelle medarbejdere, der prioriterer sikkerhed og et tilfredsstillende slutresultat.

Står du overfor en større flytning, ombygning e.l., kan du hos Keldorf Transport leje en container, og firmaet tilbyder opbevaring af dit indbo i et sikkert område, indtil du igen skal bruge dine ting. Der er tale om affaldscontainere, og du kan leje en åben container eller en lukket skibscontainer.

Udover at tilbyde transport og flytning af forskellige former for stykgods, kan Keldorf Transport også være behjælpelige med transport og søsætning af din båd. Endvidere har du mulighed for at få din båd opbevaret på firmaets lagerplads i vintermånederne. Der vil blive holdt opsyn med pladsen, der desuden er videoovervåget.

Din lokale vognmand
Keldorf Transport sætter en ære i at yde byens bedste service inden for områderne flytning og transport. Har du brug for flytning, transport eller opbevaring i Sønderborg, så besøg hjemmesiden http://www.keldorftransport.dk/, hvor du kan læse mere om hvordan firmaet kan hjælpe dig med den opgave du står overfor.