Transport til Letland er ingen sag

Står du og skal bruge et transportfirma, der fragter til Letland?

Så bare rolig. Det er der rigtig mange, der gør, og der er derfor tonsvis at vælge imellem. Dog kan dette være svært, for mange er ikke altid lig med nemmere beslutninger. Tværtimod. Der er derfor et par punkter, du kan gå efter, når du undersøger transport til Letland

Punkt 1: Et fast hovedkontor

Undersøg om udbyderen har et fast hovedkontor – og helst i Danmark vel og mærke. Et fast hovedkontor signalerer troværdighed og ikke mindst transparens modsat, hvis virksomhedens hovedkontor lå i et helt andet land, selvom de var en dansk virksomhed. 

Eller hvis de – endnu værre – slet ikke havde et hovedkontor, men bare begik sig lidt på må og få. Et fast hovedkontor, hvor du altid kan få fat i dem, er første punkt mod et godt samarbejde. 

Punkt 2: Egne biler 

Derefter er det en god idé at kigge på udbyderens kapacitet, når det kommer til selve det transporten skal fragtes med. Har de et udbud af biler, de kan vælge og vrage imellem, sådan så din transport altid blive fragtet i det mest optimale? Eller har de ikke særlig mange biler, og må din transport derfor altid stå i kø og vente på en ny lastbil kommer hjem?

Det er nogle overvejelser, der er gode at gøre sig med henblik på, at sikre sig, at det er et firma, der har styr på sine biler.

Punkt 3: Erfaring

Lige præcis i denne branche er et firma med meget erfaring uden tvivl at foretrække. Det er det fordi, at når vi har med transport at gøre i andre lande, er der en stor del af at kunne forstå kulturen, have kontakter og bare generelt have en erfaring med det, man laver. På den måde slipper dit gods for at blive prøvekanin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *