Træn derhjemme med dit eget fitnessrum

Står du for at skulle indrette et fitnessrum i din private bolig? Så kan du læse med i det følgende hvor du kan få inspiration til indkøb af redskaber.

Vælg den rette cardio maskine

Hvis det er lidt trangt med pladsen i dit nye fitnessrum kan det godt betale sig at begrænse udvalget af fitness maskiner. Du bør have mulighed for at træne cardio i forbindelse med opvarmning – og her er det en fordel at komme hele kroppen igennem. Dette kan du opnå med en romaskine eller en crosstrainer, som begge er gode bud på en fitness maskine til hjemmebrug. Og så behøver du faktisk ikke andre maskiner.

Træn med frie vægte og andre redskaber i dit fitnessrum

Du kan nemlig komme rigtig langt med redskaber som ikke fylder det store. Frie håndvægte i forskellige størrelser kan bruges til meget andet end træning af biceps og triceps.

Du kan træne både balance, styrke og koordination med håndvægte eller kettle bells. På nettet findes et utal af videoer som viser hvorledes du træner de forskellige muskel grupper udelukkende ved hjælp af frie vægte. Så du kan med fordel investere i en trænings måtte og et sæt lækre håndvægte.

Der ud over findes der et væld af mindre redskaber som kan bruges til træning i eget fitnessrum. Du kan for eksempel købe et sæt trænings elastikker i varierende tykkelse. I lighed med håndvægte kan elastikker bruges til at træne led og muskler samtidig med at de giver modstand og støtte i forbindelse med balance øvelser.

Endelig kan du investere i en pilates bold som også giver god udfordring til balance og koordination. Træning med pilates bold er populært fordi mulighederne for anvendelse af den store bløde bold er så mangfoldige som de er.

Du kan læse mere om trænings redskaber til dit fitnessrum på https://husblog.dk/alt-hvad-dit-nye-fitnessrum-behoever/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *