Tal sammen – på afstand

Til jagt eller andre udendørs aktiviteter, hvor du gerne vil være uafhængig af din mobil, skal du vælge et praktisk walkie talkie sæt, https://xtragrej.dk/shop/80-walkie-talkies/. Det simple, men effektive samtalesystem, tillader ingen forstyrrelser fra sms’er, andre opkald eller batterier, der er løbet tør. 

Uforstyrret samtale 

Sikkerheden er i top og linjen uforstyrret, når du vælger en walkie talkie som samtaleredskab i jagtmarken eller på vagten. Lyden går klart igennem til den tiltænkte samtalepartner og kan derfor anvendes overalt – også uden for almindelige mobildækning. Til militær- eller andre træningsøvelser får gruppen et fælles kontaktredskab, og ingen udefrakommende forstyrrelser blokerer for fokus. 

Kender du til walkie talkie?

Tiden med uklar lyd og skrattende kontakt er forbi, når det gælder walkie talkier – teknologien har gjort de elektroniske samtaleredskaber til skattet grej ved udendørs aktiviteter, ligesom tilbehør gør brugen nemmere. 

Moderne tilbehør og teknologi

Tilbehør som bluetooth headset og modeller med flere kanaler opdaterer brugen til moderne tiders behov. Håndfri samtale og mulighed for samtalepartnere på forskellige kanaler er nyttigt, når årets jagtsæson er i fuld gang. Et lille tip i øret om det næste byttes færden kan være det, der gør forskellen på et trofæ eller drillerier fra jagtkammeraterne. 

Er de ikke lidt klodsede?

De første sæt huskes sikkert som klodsede murstens-lignende modeller, der hurtig løb tør for strøm og i øvrigt ikke duede på for lang afstand. Moderne modeller er kompakte og elegante i designet, de holder strøm i timevis og har rækkevidde i km-tal. Praktisk tilbehør som bælteklips og ekstra batteri er desuden med til at gøre de små, effektive samtaleredskaber uundværlige. 

Hvilken model skal du vælge?

Blandt de mange modeller, der efterhånden findes, bør du gå efter anvendelse. Nogle er vandtætte, nogle har trådløs headset, nogle har ekstra lang rækkevidde og nogle er særlig kompakte i designet. Læs test og anbefalinger på nettet, inden du beslutter dig.