Springgymnastik i hverdagen med en airtrack

Har du spring glade børn i hjemmet, og har de længe plaget om en trampolin? Så ærgrer du dig sikkert over at du ikke er i stand til at efterkomme deres ønske. Selv om ungerne er tilmeldt spring gymnastik i den lokale forening, er der stadig langt mellem de ugentlige lektioner. Og det er altid en fordel at kunne øve sig hjemme, hvis man gerne vil være dygtig og holde sin form ved lige.

Køb en airtrack til hjemmetræningen

Selv om du bor i hus med have er det ikke sikkert at det er muligt at opstille en trampolin. Der er måske ikke plads inden døre – og ikke alle grundejer foreninger tillader opsætning af have trampolin. Bor du i lejlighed uden adgang til have er det praktisk taget umuligt at give ungerne adgang til en trampolin, med mindre der ligefrem er én til rådighed i gården.

Men her behøver historien ikke at slutte – for du vil sagtens kunne tilbyde dine børn et værdigt alternativ. Med en airtrack kan de små springfyre træne afsæt og landing samt lave forholdsvis enkle øvelser uden at du behøver at købe en trampolin. En airtrack er en oppustelig måtte, som er designet til at udføre spring gymnastik øvelser. I professionel sammenhæng anvendes airtrack som trænings måtte i sportshaller og i gymnastik sale som erstatning såvel traditionelle måtter som for trænings trampoliner.

En airtrack måtte yder perfekt støtte i såvel afsæt som ved landing og tilfører rigtig god springkraft. Din airtrack kan pakkes sammen til at fylde meget lidt, og er nem at puste op. Således kan børnene bruge en airtrack både indendørs og udendørs – og endda tage den med over til kammeraterne eller ned i den nærliggende park.

Du kan læse meget mere, og bestille en airtrack til hjemmebrug online, på https://globalairtrack.dk/