Lad en dygtig elektriker hjælpe dig med at få strømmen igen

Bor du i egen bolig, er det smart at have kontakt til relevante fagfolk, som kan træde til, når det handler om de faste installationer i boligen – det være sig VVS eller el installationer. Du må nemlig ikke selv pille ved disse installationer, heller ikke selv om strømmen pludselig går.

Hvad gør jeg, når strømmen forsvinder?

De fleste af os har nok oplevet et strømsvigt en eller flere gange i løbet af tilværelsen. Det kan være rigtig irriterende når ovnen, vaskemaskinen og elkedlen står af på samme tid – især når man er midt i madlavningen.

I langt de fleste tilfælde er det dog ikke værre end at der er tale om en sikring som er gået, og som bare skal skiftes ud igen. Det sker at sikringer bliver slidt og dermed springer – og så skal der sættes en ny i. Men hvis den samme sikring ofte springer kan det være et udtryk for at belastningen er for høj på netop den sikrings gruppe.

Visse husholdnings apparater belaster systemet mere end andre. Har du mange af disse apparater tilsluttet samme kreds kan det hurtigt blive for meget. En sikring, som uafladeligt springer, kan være et udtryk for at du belaster systemet i risikabel grad. I så tilfælde bør du få oprettet nye grupper således at dit system får kapaciteten til at kunne håndtere det øgede pres. Og til dette formål skal du have fat på en autoriseret elektriker eller el installatør.

Find din lokale elektriker i Horsens

Det samme gør sig gældende hvis hele boligen pludselig rammes af strømsvigt. Her kan der nemlig være noget galt med forsyningen til bygningen. Og så skal du have fat på din elektriker. Er du bosiddende i Horsens hedder han Egebjerg EL A/S. Du kan læse mere, og kontakte Egebjerg EL A/S via hjemmesiden egebjerg-el.dk.