Lad din boligadvokat i København rådgive dig omkring boligkøb

Har du netop fundet den perfekte lejlighed eller dit drømmehus, og kan du dårligt vente med at få skrevet under på købsaftalen så du kan komme i gang med at flytte ind? Så bør du tøve en kende – og tage kontakt til din lokale boligadvokat.

Hvad skal jeg med en boligadvokat?

Måske tænker du at det virker overflødigt at skulle bruge penge på en boligadvokat. Ejendomsmægleren har jo sikkert styr på alle papirerne, og det at købe bolig er vel ren rutine.

Men her skal du tænke på at en ejendomsmægler primært er sælgers mand. Selv om ejendomsmægleren kan synes vældig flink og jovial er han eller hun først og fremmest sælger. Det er ejendomsmæglerens job at få solgt så mange boliger som muligt på kortest mulig tid – og helst til så høj en pris som det overhovedet kan lade sig gøre. Det betyder at ejendomsmægleren måske ikke altid vil være tilbøjelig til at oplyse dig omkring forhold vedrørende boligen som vedkommende ikke er lovgivningsmæssigt forpligtet til at oplyse om.

Der kan sagtens være fejl og mangler ved huset eller ved lejligheden som ikke kommer med i mæglers beskrivelse ved fremvisning eller åbent hus. Og der kan være sagforhold som gør sig gældende i forhold til lokal planer, husorden, servitutter eller andet som ville kunne påvirke din beslutning om et køb.

Få den rette rådgivning angående boligkøb hos din boligadvokat i København

Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet. En boligadvokat er først og fremmest sat i verden for at yde professionel, upartisk og uvildig rådgivning omkring køb af hus eller af lejlighed.

Din boligadvokat vil ved gennemlæsning af al dokumentation vedrørende boligen hurtigt kunne spotte om disse dokumenter skulle gemme på sådanne forhold, og på baggrund heraf give dig din bedste rådgivning således at du kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag.

Du kan finde din boligadvokat på eBoligadvokat.dk.