Lån online til forkælelse af dine kære

Kender du det, der kommer det vildeste tilbud på en rejse til den destination, som din kæreste længe har ønsket sig at besøge, og det er snart hendes fødselsdag. Desværre er din pengepung lige så tom, som dit ønske om at overraske hende er højt. 

Du kan selvfølgelig gå i banken og låne pengene, men da de har en lang ansøgningsfrist på 2-3 uger og tilbudet er i dag er det desværre ikke en mulighed. 

Et godt alternativ til din traditionelle bank er at ansøge en online bank. De er kendetegnet ved at have en hurtig gennemgang på en låneansøgning. Ofte tager det kun få minutter at få svar på en ansøgning og du vil have pengene indenfor 24 timer. Det betyder at du har mulighed for at få købt drømmerejsen til din kærestes fødselsdag. Det kunne f.eks. være her du ansøger om et lån https://ikanobank.dk/laan.

Start med det økonomiske overblik

Uanset hvor godt et tilbud du har set og som du gerne vil låne penge til, skal du have pengene til at betale lånet tilbage på et tidspunkt. Derfor er det en god ide at starte med at få et overblik over din økonomi.

Har du reelt luft i dit budget til at tage et lån eller bør du droppe det her og nu. Vil det nye lån betyde at du kommer til at sidde meget stramt i det i en længere periode skal du ikke låne. Du vil gøre dig selv økonomisk sårbar og du risikere at du ikke kan overholde dine økonomiske forpligtigelser.  

Du skal skrive alle dine indtægter ned og alle dine udgifter. Forskellen er det du reelt kan betale tilbage i afdrag pr. måned på lånet. Har du aldrig før lavet et økonomisk overblik eller et budget, kan du finde en skabelon på internettet eller bede en god ven om hjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *