Kom ud af misbruget med en effektiv alkoholbehandling

Alkoholbehandling er andet og mere end frigørelse fra den fysiske afhængighed. Dette sker som regel gennem afrusning, som kan tage op til flere dage, afhængig af hvor hårdt man er ramt af alkoholisme. Afrusning er en vigtig del af en alkoholbehandling – men så langt fra den allervigtigste.

For at forhindre tilbagefald, er det i langt de fleste tilfælde nødvendigt med et længere varende behandlingsforløb. Og derfor er det en god idé at få professionel hjælp, når du har brug for alkoholbehandling.

Hvori består en professionel alkoholbehandling?

Når først den indledende afgiftning og afrusning er vel overstået, skal det egentlige afvænnings arbejde påbegyndes. En effektiv alkoholbehandling finder sted på et behandlingscenter, hvor den misbrugsramte indlogeres. Dette mindsker risikoen for, at vedkommende falder tilbage i misbruget, idet han eller hun for det første er fjernet fra sit vante miljø, for det andet ingen adgang har til alkohol under opholdet.

Der vil døgnet rundt være personale til rådighed i form af misbrugskonsulenter, som selv har været ude i et misbrug, og dernæst har gennemgået en lignende behandling. De dygtige og empatiske misbrugskonsulenter vil således kunne relatere til den misbrugsramtes situation samt til de kriser og nedture, som kan opstå undervejs i forløbet.

Hvor finder jeg den bedste alkoholbehandling?

Hos Behandlingscenter Søby Park tilbydes alkoholbehandling fra start til slut. Når du tjekker ind på misbrugscenteret, vil du først gennemgå den påkrævede afrusning under professionel sundhedsfaglig supervision. Hernæst vil du blive udredt psykologisk for at sikre, at du får den bedste oplevelse og det optimale udbytte af din alkoholbehandling.

Målet er at hjælpe dig til at skabe en tilværelse fri af afhængighed og misbrug. Behandlingscenter Søby Park tilbyder terapi og alkoholbehandling med afsæt i Minnesotakuren, som tager udgangspunkt i anskuelsen af afhængighed og misbrug som en sygdom.

Du kan finde mere information, og kontakte de dygtige misbrugskonsulenter, via behandlingscentersoebypark.dk