advertorial

Er du frisk nyudklækket jæger? Så bør du finde dit jagtudstyr inden jagten går ind.

Hvad skal jeg bruge for at gå på jagt?

Hvis du tror at du kan nøjes med at købe en riffel og en bunke ammunition inden du drager ud på jagt – så må du tro om igen. Jagt er faktisk en temmelig krævende hobby når det handler om grej.

Du skal tænke på at du kommer til at tilbringe mange timer i terrænet hver dag i jagt sæsonerne. Disse har det med at falde på de koldeste, vådeste og mest blæsende tidspunkter af året.

Derfor er det endog særdeles vigtigt med den rette påklædning. Der er ikke noget værre end at skulle tage hjem midt i det hele fordi man fryser eller er blevet gennemblødt af regn.

jagtudstyr

Således skal du ud og investere i slidstærkt og vandtæt tøj som kan holde dig varm og tør, selv når det til tider barske danske vejr viser sig fra sin allerværste side. Og mindst lige så vigtigt er det selvfølgelig at dit fodtøj kan holde vand ude såedes at du ikke får våde fødder eller – i værste fald – forfrysninger.

Du bør ligeledes investere i gode handsker som kan holde dine fingre varme samt hue og halstørklæde til de dage hvor vinden eller måske endda frosten bider ekstra hårdt. Så er du beskyttet mod det værste ubehag, og undgår samtidig at din første jagt gør dig syg.

Vælg det rette gear til din udrustning

Der ud over bør du ikke gå på kompromis med den høje kvalitet når du køber udstyr så som knive, lygter, optik (her under briller, kikkersigter og kikkerter) og eventuelt udstyr til din jagthund. Lige som din beklædning skal dit øvrige jagtudstyr kunne holde til en hårdhændet behandling.

Du kan finde jagtudstyr fra kendte brands til lave priser på jagtogvildt.dk