Gør det lidt mere overskueligt med dagsrenovationen for det arbejdende folk!

Et godt råd lyder, at man gerne må have drømme og ambitioner om sit eget liv, men man må aldrig se ned på andre; desuden skal man huske på, at dem man møder på vej op, dem møder man også på vej ned igen.

Heldigvis er vi meget gode til at overholde den slags i Danmark, selvom andre ser det som et irriterende afkom af janteloven, men der er jo også noget positivt ved det, som også bliver set som negativt.
Ikke alt er lige sort og hvidt.

Et eksempel er jo, at man altid siger, at man kan blive skraldemand, hvis der ikke er andet at lave, og nogle gange skifter man da også jobpositioner og uddannelser gennem ens liv.
Det kan både komme af lyst og af nød, fordi jobmulighederne er bedre i en anden branche, og man skal trods alt overleve.

Så husk på de andre, det kan blive dig selv en dag.

Sådan gør du det let for skraldemændene

Derfor skal vi se på sådan noget konkret som, at du har en del dagsrenovation i Vesthimmerland, hvor der kommer skraldefolk med jævne mellemrum og henter den slags.

Selvom vi er i Jylland, så er du måske ikke på fornavn med de skraldefolk, og du møder dem da heller ikke – og der er jo nok en del rotation i ruterne for dem, så det ikke bliver alt for ensformigt at arbejde med den slags – så der er en distance mellem dem og dig.

Men bare fordi man ikke kender dem, så kan man godt være sød ved dem, for udover at det er god karmaenergi, så kan man stå i den samme situation en dag.

Så selvom det kan være irriterende, så sørg for at sortere dit skrald, som det skal gøres, og når det er varme sommerdage, så kom da lige ud med noget forfriskende at drikke til dem eller stil det ud til dem, så de kan køle det ned selv senere.

Det er ikke bestikkelse.

Men lad det ikke være alkohol.