Genveks er en ren tretrinsraket af gode ting

Overordnet kan man sige, at man udelukkende opnår gode ting ved at installere genveks på især kontorer.

Den pris, man giver ud, kommer mange gange igen i forhold til det, man får igen på længere sigt.

Man får blandt andet:

– Formindsket energiforbruget.
– Sparet på miljøets ressourcer.
– Får et bedre indeklima.

Kort fortalt udnytter genveks energien på en måde, så man ikke bare omdanner den til den rette temperatur indenfor, men så man også får genbrugt energien og udnyttet den fuldt ud.

De første klimaanlæg af sin slags skulle mere til at sørge for, at man fik skabt den rette temperatur indenfor, hvorfor man ikke tænke så meget over, at der gik en hel del tabt, eller at man brugte strøm og andre energikilder, der tærede på naturen, for at lave denne temperatur.

Disse tidlige klimaanlæg var et opgør med klimakrisen, hvor der især skulle spares på olien. Ikke så meget fordi, man tænkte på miljøet, selvom der skam var fokus på den slags allerede dengang, men fordi man var bange for, at man ville løbe tør for olie.

Så man forsøgte at opfinde muligheder for at regulere temperaturen i blandt andet de private hjem, hvor man ikke skulle bruge oliefyr.

Nu om dage er mange overgået til pillefyr, men spørgsmålet om det gode indeklima og energiforbruget består.

For genveks sørger for, at man bruger naturens ressourcer til at skabe det rette indeklima, så der udelukkende er tale om genbrug eller meget formindsket ekstra energiforbrug.

Ved at få det rette indeklima på både arbejdspladser og i de private hjem, gør man, at man både hindrer ting som skimmelsvamp og andre uhygiejniske gevækster at forekomme, samt at man får en behagelig temperatur, der gør, at man ikke får migræne eller hedeslag og kan opholde sig lang tid indenfor, end det ellers var muligt tidligere.