Fundablokke: Multisten til byggeri og indretning

Nogle materialer kan bruges til det hele – for eksempel fundablokke, der med det praktiske H-formede design er velegnede til både det holdbare byggeri og den cool boligindretning…

Byg effektivt og holdbart…

Fundablokke kaldes også for både H-sten og støbesten, som refererer til faconen, og til at de ofte anvendes i forbindelse med støbning. De hule sten er nemme at stable ovenpå hinanden og fylde med cement, så de danner en stabil mur – ligesom den glatte yderside gøre dem velegnet til pudsning eller anden facade-behandling. 

køb fundablokke efter hvilken tykkelse mur, du ønsker, og byg op til den højde, du foretrækker. En isolerende, billig og nem byggeløsning til både tilbygninger, læmure og garager.

Du kan få fundablokke i flere størrelser – fra 15 cm op til knap 40 cm i længden, 20 cm i højden og 50 cm i længden. Prisen starter helt nede på en flad 10’er stykket, og du kan finde stenene i de fleste byggemarkeder og overalt på nettet. Du får de billigste priser, når du bestiller et minimumsantal, så overvej at spare penge ved at købe lidt flere, end du behøver… du kan altid bruge en ekstra sten til dørstopper eller som tyngde på parasolfoden. 

Hvordan kan fundablokke bruges i boligindretning?

Det hule design gør fundablokke til letvægtssten, der med lige flader er nemme at stable. I boligindretning er de rå cementsten blevet populære elementer til unikke byg-selv-reoler, TV-borde og andre møbler. Du kan nemt stille eller stable fundablokke til at danne en reol med flere hulrum eller en plan overflade. Nogle anvender også de rustikke sten som ben under en plade til TV-bord eller sofabord. 

Brug fundablokke i boligindretningen til at skabe en solid reol til bøger, sko eller anden opbevaring. Du kan få stenene i netop den længde og tykkelse, som du ønsker. Brug fantasien – køb fundablokke og prøv dig frem…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *