advertorial

En af de vigtigste ting man skal huske, når man skal have nye døre og vinduer, er at de laves efter mål. Derfor er det vigtigt at du søger for at hver enkelt dør på mål er korrekt, da du ikke vil kunne bytte dem. Er det producenten der har lavet en fejl, er det selvfølgelig en hel anden sag. 

Du kan vælge selv at måle dørene op eller få din tømrer til at gøre det. Han har den nødvendige erfaring og uddannelse til at sikre, at det bliver gjort korrekt. Det er også altid en god ide at få en uddannet tømrer til at sætte dine døre og vinduer i. Dermed er du sikker på at det bliver gjort korrekt. Ellers kan du risikere at de sidder korrekt og ikke yder den optimale isolering. Samtidig med, at de ikke vil holde nær så længe. 

døre

Drag nytte af din tømrers viden og erfaring

Der er flere gode årsager til, at det er en god ide at få udskiftet ens døre med hjælp af en tømrer. Han vil kunne komme med forslag til hvordan din dør kunne se ud. Foreslå om døren skal have en anden størrelse. Om du med fordel kan få sat et fastkarmvindue ind samtidig, så der kommer mere lys. Det kan også være at du med fordel kan få en dør med glas. 

Det kan også være en fordel at undersøge om du kan vende din dør, så den vender ud af i stedet. Fordelen ved dette er, at du får mere plads indendørs i din entre eller stue, hvis det er din terrassedør. 

Du kan også veje om dine døre skal have samme låsecylinder i alle dørene, eller om dørene skal have hver deres. Hvis det første er tilfælde, skal du huske at give din dørproducent besked, når du bestiller dine døre.