Få en god serviceaftale med din lokale mekaniker

Når du som bilejer skal vælge det autoværksted, som skal hjælpe dig i tilfælde af, at bilen bryder sammen, ikke vil starte, eller af andre grunde har brug for hjælp, bør du vælge med omhu. Der ud over er det en fordel at vælge et autoværksted som ligger tæt på din bopæl, så du ikke skal så langt hvis bilen skal på værksted.

Find dit lokale autoværksted i Svendborg

Hvis du bor i Svendborg eller på de kanter kan du for eksempel vælge Svendborg Motor Co. A/S som dit autoværksted. Hos Svendborg Motor Co. A/S kan du få udført samtlige standard værksteds ydelser som for eksempel udskiftning af defekte dele og udretning af buler.

Der ud over har Svendborg Motor Co. A/S autorisation til at gennemføre service tjek og stemple i bilens service bog. På den måde forlænges bilens fabriks garanti, samtidig med at bilens gensalgs værdi øges. Du kan således med stor fordel indgå en service aftale med Svendborg Motor Co. A/S.

En sådan aftale inkluderer blandt andet gratis bilvask i forbindelse med værksteds besøg, lige som du kan få udført gratis skift fra sommer til vinter dæk (og vice versa). Har du en service aftale med Svendborg Motor Co. A/S får du desuden gratis opbevaring af både sommer og vinterdæk i værkstedets dæk hotel. Og så får du desuden en god rabat på en undervogns behandling som kan forhindre rust angreb og spare dig for store udgifter.

Selv om du ikke har en service aftale hos Svendborg Motor Co. A/S hjælper de dygtige mekanikere og service teknikere dig alligevel gerne, skulle din bil komme galt af sted. Du vil altid kunne få et godt tilbud på reparation af din bil, udskiftning af dele, udbedring af skader eller skift af dæk hos Svendborg Motor Co. A/S. Klik ind på værkstedets hjemmeside på svendborg-motor-co.dk og læs mere.