En kiropraktor kan hjælpe med dine rygsmerter

Flere og flere mennesker får hver dag øjnene op for de alternative behandlings metoder – og mange behandlings metoder, som før var betegnet som alternative, er siden hen blevet godkendt under den offentlige sygesikring. En af disse behandlingsformer er den kiropraktiske, som praktiseres af veluddannede, autoriserede kiropraktorer.

Hvordan foregår en kiropraktor behandling?

En kiropraktor vil anvende metoder baseret på særlige håndgreb og tryk teknikker til at justere din kropsholdning. Dette foregår ved, at låste led løsnes, således at mobiliteten og smidigheden i musklerne omkring det behandlede led øges, og ledet kan fungere som intenderet. Dette bringer såvel balance som øget velvære og overskud til din fysik, og lindrer samtidig eventuelle smerter, som måtte være opstået i forbindelse med skaden eller skavanken.

Hvem kan have glæde af behandling hos en kiropraktor?

Alle, som døjer med stivhed i deres led (for eksempel i knæ, hofter eller skuldre) samt smerter og spændinger i ryg og lænd eller tendens til hold i nakken kan få stor nytte af et besøg eller en række behandlinger hos en dygtig kiropraktor. Af og til skal der flere behandlinger til – og lider du af eksempelvis indeklemt iskias nerve, en inoperabel diskusprolaps eller en varig skade på ryg, nakke eller led, kan det være nødvendigt at tilrettelægge et decideret behandlings forløb med fastlagte behandlinger.

En autoriseret kiropraktor har kompetence til både at diagnosticere og behandle disse lidelser. Og da en kiropraktor har status af special læge, er det muligt at bestille tid til en kiropraktisk behandling uden henvisning fra egen praktiserende læge.

Find din kiropraktor i Hammel online

Er du bosiddende i Hammel eller nærmeste omegn, kan du med fordel klikke ind på og læse mere om, hvad din lokale kiropraktor kan tilbyde. Du kan også bestille tid til din første kiropraktor behandling – få mere information på kiropraktoren-hammel.dk